Tuesday, July 19, 2011

Jom Main Masak-masak

Dah lama teringin nak beli buku ni.
Akhirnya, sekarang baru dapat.
Ini pun last 2 pcs je yang tinggal kat POPULAR IKANO tu.
Nasib baik cepat, kalu tak entah bila la pulak aku nak belinya


So...bila dah beli buku resepi ni takkan nak simpan je dalam lemari kan.
Jadi hari ni aku pun cubalah 2 menu yang ada dalam buku ni.
Nasi Lemak & Ayam Rempah


Hehehe...
walaupun juri a.k.a Mr Hubby tak bagi 'A'
cukuplah anak2 cakap sedap.
Next time ibu buat lagi ok.
Mr. Hubby, nnt I try buat lagi. mesti sedap punya!!


Layan....

No comments:

Post a Comment