Monday, July 25, 2011

TRANSFORMERS


 Akhirnya dapat gak tengok Transformers 3.
Walaupun bukan 3D, gua layan jelah dari tak dapat tengok langsung

Tapi Transformer 3 ni kurang 'kick' la
1st sebab takde Megan Fox
2nd action kurang
3rd..aku rasa cam tak logik la bila si Carly tu boleh hasut2 Megatron

Apa-apa pun..
Enjoy!!!

Tuesday, July 19, 2011

Jom Main Masak-masak

Dah lama teringin nak beli buku ni.
Akhirnya, sekarang baru dapat.
Ini pun last 2 pcs je yang tinggal kat POPULAR IKANO tu.
Nasib baik cepat, kalu tak entah bila la pulak aku nak belinya


So...bila dah beli buku resepi ni takkan nak simpan je dalam lemari kan.
Jadi hari ni aku pun cubalah 2 menu yang ada dalam buku ni.
Nasi Lemak & Ayam Rempah


Hehehe...
walaupun juri a.k.a Mr Hubby tak bagi 'A'
cukuplah anak2 cakap sedap.
Next time ibu buat lagi ok.
Mr. Hubby, nnt I try buat lagi. mesti sedap punya!!


Layan....

Thursday, July 7, 2011

HYPERACTIVE VS. HYPERTENSION

Waduh...waduh...waduh...
Apa khabar semua blogger??
Hari ni nak talk2 pasal HYPERACTIVE VS. HYPERTENSION
Wakaka...
Apalah nak dicoretkan ni...tapi tulah,
aku nak gak citer apa yang dialami dalam masa seminggu aku tak update blog ni.

Hai...tak tahulah kenapa dengan anak2 aku ni. Sejak dari hari persiapan Acu depa nak kawen sampailah skang ni, masing2 aktifnya...hanya Tuhan saja yang tahu. Dah macam hyperactive lak aku tengok. Tak boleh duduk diam. Ada je mende yang jadi..
Kalau main..terjerit2. Kalau gaduh lagilah!!
Aduyai ...ibu lak yang hypertension skang ni
Dah tak terlarang sayng oi!!\Macammana skang ni??
Ceciter....ceciter..

Ibu ni dah la tension tak dapek nak tengok TRANSFORMER 3 ni
Wakaka...itu pun tension ke
Huishh..tensionlah
Mr Hubby sebok nak gi  tengok. Kang dia gi tengok sorang2
Wa jeles beb!!

Huhuhu....

Oh anak2ku...
berilah waktu untuk ibu
Janganlah notty sangat der..
ibu tak larat nak oi....