Thursday, July 7, 2011

HYPERACTIVE VS. HYPERTENSION

Waduh...waduh...waduh...
Apa khabar semua blogger??
Hari ni nak talk2 pasal HYPERACTIVE VS. HYPERTENSION
Wakaka...
Apalah nak dicoretkan ni...tapi tulah,
aku nak gak citer apa yang dialami dalam masa seminggu aku tak update blog ni.

Hai...tak tahulah kenapa dengan anak2 aku ni. Sejak dari hari persiapan Acu depa nak kawen sampailah skang ni, masing2 aktifnya...hanya Tuhan saja yang tahu. Dah macam hyperactive lak aku tengok. Tak boleh duduk diam. Ada je mende yang jadi..
Kalau main..terjerit2. Kalau gaduh lagilah!!
Aduyai ...ibu lak yang hypertension skang ni
Dah tak terlarang sayng oi!!\Macammana skang ni??
Ceciter....ceciter..

Ibu ni dah la tension tak dapek nak tengok TRANSFORMER 3 ni
Wakaka...itu pun tension ke
Huishh..tensionlah
Mr Hubby sebok nak gi  tengok. Kang dia gi tengok sorang2
Wa jeles beb!!

Huhuhu....

Oh anak2ku...
berilah waktu untuk ibu
Janganlah notty sangat der..
ibu tak larat nak oi....

No comments:

Post a Comment