Wednesday, July 21, 2010

Celebrating birthday Atok, Acu & Haidhar

   Rasa macam dah lama tak update blog ni. Dah nak akhir bulan pun... Hurm...baru teringat pasal birthday mereka yang disayangi. Sambut lewat seminggu. Kesian...nak buat macam mana kan... Kekangan masa. But everything went well. Sambut juga walaupun tanpa kek, lilin dan hadiah.

   Kami sambut birthday kat tempat yang dipanggil 'Laman Kasih'. Wah...kasih-kasih, sayang-sayang gitu. It is a nice place to hangout....gempak la jugak. Ala-ala taman gitu...sesuai nyah.... Cuba tengok muka birthday boy ni. Hehehe...macam-macam memek muka dia. Dah setahun dah umurnya. Cepat je masa berlalu.


   Walaupun takde acara besar-besaran, tetap seronok. Sambut dengan anak beranak pun dah cukup. Meriah dek 2 beradik yang macam-macam perangainya. Hafiy bukan main seronok lagi main lari-lari. Tak terkejar ayah.... Haidhar,biasalah kalau makanan belum ada depan mata, mana nak dia duduk kat kerusi tu.


   Love u all....sorry coz tak ada hadih untuk korang2 yang sambut birthday. Just a nice dinner at the cozy land. Haidhar....next year punya birthday ibu bagi kek ok!!!


                                                                       Birthday Girl

                                                               The Parrot at the cafe