Tuesday, May 24, 2011

Mei...bulan yg sibuk

Alahai....
Banyak lagi yang tak settle ni. Badan dah sakit-sakit. Tapi banyak lak job menanti yang tak siap lagi.
Arghhh...time la badan rasa tak sihat, mood hilang, hangin satu badan, sakit sana, sakit sini..
Banyak keje terbengkalai.

Aku dah tak sekuat dulu. Maklumlah dah nak masuk '3 series' ni, macam-macam le. Dah nak kena makan jamu agaknya. Hehehe....

Time banyak keje, banyak juga tangan yang menolong. Tolong siuk jelah.. Sape lagi kalau bukan Hafiy & Haidhar. Bankrap tokey...
Tapi bila depa semua ni dah tidur, aku pulak yang takde mood nak buat kerja.
Adoyaiii...cane tuh?!
Ce citer...ce citer...

Berharap sangat aku dapat selesai semua order coklat dengan jayaya
Amin

Friday, May 20, 2011

Ibu Ultraman mengamuk

Kejadian berlaku lewat malam tadi.
2 adik beradik ultraman yang hyperactive telah membuat ayah dan ibunya tension.
Adik ultraman yang tidak dapat tidur akibat dari tidur awal petang semalam telah menggigit ayah, ibu dan abangnya. Akibat dari perbuatannya, ibunya telah naik berang. Maka mengamuklah ibu ultraman tersebut.
Akhirnya, setelah dimarahi oleh ibu barulah kedua-dua beradik ultraman ini tidur.





Cik Teeya dah bertunang

Banyak benda nak kongsi nih. Pasal dah lama giler tak update..so skang ni macam qada' la...hehehe
Skang ni nak citer pasal adik aku Tihah a.k.a Cik Teeya yang bertunang last week. Tak sangka dah besar adik aku ni. Dah nak kawen pun. Insya Allah, kalau takde aral melintang 2 Julai ni langsung le majlisnya. 
Lawannya??? Orang Muar. Leh tahan le hemsemnya. Sama padan...
So...ini gambar sekitar majlis pertunangan hari tu (14 Mei 2011)
Kredit kepada Wan Pengsan (Geng Budak Jahat 5D) selaku tukang tangkap gambar.

 Mak Andam glamer

 Rombongan dah sampai Mak nye...

 Cute nya.... anak sapelah ni

 Dah dapat cincin

 Hantaran dari pihak lelaki

 Hantaran dari pihak perempuan

 Ceria

 Pre Wed

Tukang Tangkap Gambar
a.k.a
Wan Pengsan

Birthday Bash Hafiy & Syamel

Seperti tahun2 yang sudah, birthday party Hafiy kongsi dengan Syamel, sepupunya. Dah besar anak ibu. Dah 4 tahun tapi gigi tak tumbuh lagi. Hukhuk...
Seperti biasa sambutan kat rumah Aki dan dihadiri oleh saudara-mara sebelah Aki & Wani







Seronok dapat hadiah.
Ibu doakan anak ibu sihat & ceria selalu.
Ibu sayang Hafiy

Thursday, May 19, 2011

Busy noq...

Pheww...
Rasa macam dah lam giler tak update blog ni. Bukannya takde citer nak kongsi tapi....
mesti korang gelak!!!
Lupa password da...
That's why i'm not updating my blog.
Bengong jerk
Ditambah pulak dengan hari2 yang memang sibuk giler.
Takde masa nak mengumbah2 kotak cari buku yg ada tulis segala2 rahsia. Hahaha...
So skang dah jumpa balik password, bolehlah mula tulis2 balik