Tuesday, May 24, 2011

Mei...bulan yg sibuk

Alahai....
Banyak lagi yang tak settle ni. Badan dah sakit-sakit. Tapi banyak lak job menanti yang tak siap lagi.
Arghhh...time la badan rasa tak sihat, mood hilang, hangin satu badan, sakit sana, sakit sini..
Banyak keje terbengkalai.

Aku dah tak sekuat dulu. Maklumlah dah nak masuk '3 series' ni, macam-macam le. Dah nak kena makan jamu agaknya. Hehehe....

Time banyak keje, banyak juga tangan yang menolong. Tolong siuk jelah.. Sape lagi kalau bukan Hafiy & Haidhar. Bankrap tokey...
Tapi bila depa semua ni dah tidur, aku pulak yang takde mood nak buat kerja.
Adoyaiii...cane tuh?!
Ce citer...ce citer...

Berharap sangat aku dapat selesai semua order coklat dengan jayaya
Amin

No comments:

Post a Comment